ANTİOKSİDANLAR
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Askorbik Asit 40-80 mesh | E 300 |
Askorbik Asit 100 mesh | E 300 |
KORUYUCULAR – ANTİMİKROBİALLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Potasyum Sorbat | E 202 |
Sorbik Asit | E 200 |
ASİTLİK DÜZENLEYİCİLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Sitrik Asit Anh. | E 330 |
Sitrik Asit Mono. | E 330 |
Trisodyum Sitrat | E 331 |
Laktik & Sitrik Blend | |
Tri kalsiyum Sitrat | E 333 |
JELLEŞTİRİCİLER VE KIVAM VERİCİLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Xanthangum | E 415 |
Guar gum 5500 cps | E 412 |
EMÜLGATÖRLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Soya Lesitini Non GMO | E 322 |
Ayçiçek Lesitini | E 322 |
Gms % 90 | E 471 |
Gms % 40 | E 471 |
Tüm Yumurta Tozu | |
Yumurta Sarısı Tozu | |
Yumurta Akı Tozu |
TATLANDIRICILAR – LEZZET VERİCİLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Asesülfam K | E 950 |
Aspartam | E 951 |
Sodyum Sakarin | E 954 |
Sodyum Siklamat | E 952 |
Sorbitol % 70 | E 420 |
Sukraloz | E 952 |
Monosodyum glutamat | E 621 |
TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Tri Kalsiyum Fosfat | E 341 |
AROMALAR
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Vanilin ( Etil & Metil) | E 107 |
Vanillin Bourbon Powder | E 107 |
KABARTMA AJANLARI
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Sapp 28 | E 450 |
Amonyum Bikarbonat | E503(ii) |
TAŞIYICI VE ÇÖZÜCÜLER
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Monopropilen Glikol | E 1520 |
Gliserin |
TAVA YAĞLARI
|
|
Malzeme Adı | E Kodu |
Broil 262 | |
Broil VR ( E) |